Logo: Viper - hard Seltzer

Zadej rok svého narození a potvrď, že už ti bylo 18 let.

Je nám líto, ale musíte být starší 18 let.

VSTOUPIT

🔞 Pouze pro starší 18 let.

MOŘE ČIRÉ CHUTI

VIPER HARD SELTZER PŘEDSTAVUJE ALKOHOLICKÝ NÁPOJ NOVÉ GENERACE

Slovo hard odkazuje k alkoholu a výrazem seltzer se v USA označuje sodovka. Vlna „alko sody“ se v létě roku 2018 začala šířit Spojenými státy a postupně dobývá i Evropu. Název Viper znamená v překladu zmije a má zdůraznit spojení čisté přírodní vody, jemné chuti a alkoholu.

Jak se zrodil nápad na Viper Hard Seltzer?

Viper se inspiroval novou kategorií HARD SELTZERŮ, která zažívá boom na trhu Spojených státech.

Od většiny amerických hard seltzerů se Viper liší výrobním postupem. Podívej se na video výrobního procesu!

Žádné kompromisy

Žádná umělá barviva,
sladidla nebo konzervanty

4 % alkoholu, 96 kilokalorií na lahev/plechovku (0,33 l)

Jak se vaří Viper Hard Seltzer

 

Proces přípravy je přírodní a podobný procesům vaření piva. Hlavní surovinou je kvalitní plzeňská voda v plzeňských studnách více než 100 metrů pod zemí. Přidáním cukru začíná kvašení, které tvoří základ tvorby alkoholu.

 

Všechen cukr je zkonzumován kvasinkami, čímž vzniká to správné množství alkoholu a CO2, které dělá z Viperu ten pravý Hard Seltzer.

 

Tento proces trvá 6 dní. Poté nápoj znovu filtrujeme, aby byl křišťálově průzračný, a přidáme kapku ovocné složky, která mu dodá ještě více svěžesti.